Ladataan...

”Destia on tarjonnut minulle polun kasvaa, kehittyä ja oppia uutta”

Töissä Destiassa  · Julkaistu 05.11.2019

Pasi Kailasalo työskentelee Destialla liiketoimintaryhmän johtajana. Vuonna 2005 työpäällikkönä aloittanut Kailasalo on viihtynyt talossa pitkään. Destia on onnistunut tarjoamaan hänelle monipuolisia mahdollisuuksia edetä ja kehittyä urallaan.

– Johdan tätä Väyläpalvelut-liiketoimintaryhmää, joka vastaa väylien ja katujen rakentamisesta koko Suomessa ja toivottavasti jatkossa myös Ruotsissa ja Norjassakin, Kailasalo kertoo.

Monipuolisia ja haastavia hankkeita

Kun Kailasalo aloitti aikoinaan työpäällikkönä, oli hänen ensimmäinen isompi hankkeensa Kuopion Saaristokadun rakentaminen. Sen lisäksi Destia rakensi myös Keilankannan kanavan ja sillan.

– Se oli erittäin monipuolinen ja haastava hanke, joka sisälsi lähes kaikkea sellaista infraa, mitä Destia toteuttaa, Kailasalo muistelee.

– Vuoden 2011 alusta sain vastuulleni Itä-Suomen tulosyksikön. Olihan se sellainen haaste. En oikein tiedä olinko enemmän jännittynyt vai peloissani siitä, miten siitä hommasta selviäisin. Kun tällainen mahdollisuus tarjottiin, niin eihän siitä osannut kieltäytyä. Ei kyllä kaduta yhtään, että tuli lähdettyä, Kailasalo hymyilee.

Pitkä kokemus mahdollistaa uusien innovaatioiden kehittämisen

Destialla on pitkä historia infran rakentamisen parissa. Käytännössä Destia on Kailasalon mukaan infran osalta täyden palvelun talo: palveluita on tarjolla koko elinkaaren ajalle aina suunnittelusta rakentamisen kautta infran hoitoon ja ylläpitoon. Destia on omalta osaltaan ollut rakentamassa Suomea ja tekemässä Suomesta sellaisen kuin se tänä päivänä on.

– Meillä on osaamista ja tuntemusta infran suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta erittäin pitkältä ajalta. Sen myötä meille on kasvanut sellainen ymmärrys ja kyky miettiä infraa ja infran vaikutuksia kauaskantoisesti. Pystymme tarjoamaan sellaisia innovaatioita ja palveluita, joita ei muilla yrityksillä välttämättä ole, Kailasalo sanoo.

– Se on nimenomaan sitä destialaisuutta – rehtiyttä ja yhdessä tekemistä. Mietimme asioita porukalla ja otamme sidosryhmät mukaan kokonaisuuteen, Kailasalo kuvailee.


Asioita tehdään yhdessä

Parasta työssä ovat yhteiset onnistumiset. Kun urakkakilpailuista voitetaan urakoita ja päästään tulostavoitteisiin, ovat ne yhteisiä onnistumisia.

– Kyllä Destia on ainakin meikäläiselle ollut ihan loistava työpaikka, joka on tarjonnut mahdollisuuksia ja haasteita. Destia on tarjonnut minulle polun kasvaa, kehittyä ja oppia uutta. Teemme asioita yhdessä, keskustelemme ja haastamme toisiamme. Kyllähän se sellainen hurtti huumori ja pieni kettuilukin piristää, Kailasalo virnistää.

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.