Ladataan...

Hyvä esimies selviää asioista puhumalla

Töissä Destiassa  · Julkaistu 30.08.2018

Vuoden kesätyöntekijöiden esimieheksi valittiin työmaapäällikkö Jouko Ahonen. Valinta tehtiin kesätyöntekijöiden tekemien ehdotusten sekä heidän perustelujensa pohjalta.

– Vuoden kesäesimiehen valinnassa haluttiin korostaa esimiehen tärkeää roolia työuransa alussa olevalle kesätyöntekijälle. Monelle harjoittelijalle kesätyö Destiassa on ensimmäinen kosketus työelämään. Ehdotuksissa näkyy, että harjoittelijat arvostavat Destian esimiesten asiantuntevuutta ja vastuunantokykyä huumorintajua unohtamatta, kertoo HRD-asiantuntija Henriikka Hyytiäinen.

Ahonen työskentelee Lempäälän kanavan työmaalla, joka on viimeistelytöitä vaille valmis. Urakka on jo luovutettu asiakkaalle. Ahonen aloitti viime vuoden keväällä Destiassa työskenneltyään sitä ennen Destian aliurakoitsijana sillankorjaustöissä useita vuosia.

Lempäälän kanavalla työskenteli tänä kesänä kaksi kesätyöntekijää, jotka tekivät töitä laidasta laitaan: betonikorjausta, kaiteiden asennuksia, pieniä muottitöitä sekä erilaisia aputöitä. Toinen kesätyöntekijöistä oli insinööri- ja toinen diplomi-insinööriopiskelija.

Ahonen itse arvostaa esimiehessä sitä, että asiat pitää käsitellä asioina.

– Itse en esimiehenä huuda. Kaikista asioista pitää selvitä puhumalla, Ahonen kertoo.

Itseään Ahonen pitää oikeudenmukaisena esimiehenä, joka näkee ihmisten vahvuudet ja toimii niiden mukaan. Kesätyöntekijöitä hän haluaa rohkaista tarttumaan töihin.

– Tekemällä oppii. Arvostan ihmisessä sitä, että tarttuu töihin ja kysyy, en sitä osaako hän hommat jo etukäteen. Kysyttäessä opetetaan ja asenne ratkaisee aina, Ahonen päättää.

Lisätietoja: HRD-asiantuntija Henriikka Hyytiäinen, 040 757 9085, henriikka.hyytiainen(at)destia.fi

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.