Ladataan...

Kaikkien koutsi

Töissä Destiassa  · Julkaistu 07.03.2018

Annina Peisa aloitti vuoden 2018 alussa Destian uuden Erikoisrakentamisen tulosyksikön johtajana. TKK:lta valmistunut rakennuspuolen diplomi-insinööri siirtyi Destiaan Lemminkäiseltä.

Uudessa tulosyksikössä toimivat ratarakentamiseen ja -kunnossapitoon keskittynyt Destia Rail ja pohja- ja insinöörirakentamiseen erikoistunut Destia Engineering. Lisäksi siihen kuuluvat energiainfran, kalliorakentamisen ja kiviaineksen liiketoiminnat.

– Yksikköön on koottu ihmisiä eri puolilta Destiaa. Tavoitteeni on luoda yksikköön hyvä yhteishenki ja yhteistyöpohja, Peisa sanoo.

Annina Peisa kuvailee itseään ihmisläheiseksi, koutsaavaksi johtajaksi. Hän haluaa tavata tekijöitä työmailla ja auttaa löytämään ratkaisuja keskustelemalla.

– Toiminnan systemaattisuus on kiinnittänyt Destiassa huomiotani. Asiat viedään samalla tavalla työmaatasolle asti. Täällä annetaan myös tilaa ihmisille ja mahdollisuuksia kehittää asioita.

Peisaa miellyttää myös se, että Destiassa on monenlaisia ihmisiä erilaisista taustoista.

– Se on tärkeää alalla, joka on ollut liian sisäänpäinkääntynyt. Alan pitäisi olla monimuotoisempi kehittyäkseen, varsinkin, kun digitaalisuus koko ajan edistyy.

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.