Ladataan...

Keijo Nieminen: "Destia oli selkeä valinta"

Töissä Destiassa  · Julkaistu 30.10.2018

Joka päivä kymmenet tuhannet suomalaiset autoilevat töihin, kotiin ja harrastuksiin. Ammattilaiset tekevät päivittäin töitä sen eteen, että matkat sujuisivat hyvin ja turvallisesti säällä kuin säällä. Yksi heistä on Destiassa työnjohtajana työskentelevä Keijo Nieminen.

– Se on hyvän työnjohtajan merkki, että lumisena aamuna jokainen on oikeasti päässyt turvallisesti töihin, Nieminen kertoo.

Teiden kunnossapito edellyttää jatkuvaa havainnointia sekä aktiivista ja vastuullista työotetta.

– Ajelemme joka päivä ja teemme havaintoja, joiden pohjalta hälytämme paikalle työntekijät. He paikkaavat kuopat ensiapuna tai korvaavat vanhat ja vinossa olevat liikennemerkit, Nieminen kuvailee.

Hyvässä porukassa työt sujuvat

Nieminen on ollut Destiassa töissä muutaman vuoden ajan. Alun perin hän päätyi töihin yleisen haun kautta, mutta hakeminen ei silti ollut sattuman varassa.

– Ystäviäni on ollut talossa töissä, ja olin kuullut heiltä hyvää palautetta, Nieminen sanoo.

Muiden positiivisten kokemusten perusteella oli helppo hakea töihin yritykseen, jossa Nieminen onkin viihtynyt ensimmäisestä päivästä lähtien. Hyvässä työporukassa erilaisista tilanteista selvitään huumorin avulla, ja toimiva tiedonkulku sujuvoittaa työpäiviä.

– Se oli selkeä valinta, että mitä yritystä haluan itse edustaa ja solmia sekä opiskelut että työsuhteen yhteen, ja päästä sitä kautta työelämään, Nieminen sanoo viitaten Destiassa kuluneisiin vuosiin. 

Valoisia uranäkymiä

Valmistumisen jälkeen Niemisen tie on vienyt muutamassa vuodessa insinööriopiskelijasta työnjohtajaksi. Ahkera, rehellinen ja omatoiminen suhtautuminen työhön ovat kuljettaneet uraa nopeasti eteenpäin.

– Destia on tarjonnut jo tässä vaiheessa itselle tosi hyvän urakehityksen, Nieminen toteaa lopuksi.

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.