Ladataan...

Kokonaisratkaisuja

Näkökulmia  · Julkaistu 08.03.2017

Etelä-Suomen tulosyksikön johtaja Minna Heinonen:

"Vuonna 2030 työpaikoista 50 prosenttia on neljässä suurimmassa kaupungissa, joissa myös suurin osa suomalaisista asuu. Kaupungistuminen luo uusia vaateita infralle. Tilanahtauteen haetaan ratkaisuja erityisesti maanalaisesta rakentamisesta. Ruuhkiin ja ilmastokuormitukseen pyritään vastaamaan raideliikenteen lisäämisellä. On löydettävä myös toimivia ratkaisuja meluntorjuntaan ja esteettömyyteen.

Monipuoliset palvelumme infran koko elinkaarelle ja vankka osaamisemme luovat kasvupohjan, jolla vastaamme kaupungistumisen luomiin mahdollisuuksiin. Olemme panostaneet korkean teknisen insinöörirakentamisen ja pohjanvahvistuksen osaamisen varmistamiseen. Voimme tarjota monipuolisia palvelujamme yhdistäviä ratkaisuja haastavissa rakennusmaastoissa ja vilkkaasti liikennöidyillä alueilla toteutettaviin hankkeisiin suunnittelusta alkaen. Hyödynnämme vahvaa valtakunnallista organisaatiotamme hankkeissamme kasvukeskuksissa.

"Erityisesti pääkaupunkiseudulla riittää töitä."

Käynnissä on jatkuva rekrytointi. Erityisesti pääkaupunkiseudulla riittää töitä. Harjoittelijaohjelma on tärkeässä roolissa kasvattaessamme uusia tositoimijoita. Kesällä meillä työskentelee jälleen paljon harjoittelijoita, joista jokunen toivottavasti vuonna 2030 työskentelee Destiassa projektijohdollisissa tehtävissä vetäen vaativia eri palvelujamme yhdistäviä hankkeita. Emme tarkalleen vielä tiedä, millaista infraa tuolloin suunnitellaan ja toteutetaan – seuraavat sata vuotta ovat kuitenkin jo työn alla, kuten Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kampanjassa toteamme."

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.