Ladataan...

Megatrendit ajureina

Näkökulmia  · Julkaistu 07.06.2016

Johtaja Heidi Erha, Asiantuntijapalvelut ja liiketoiminnan kehitys, miten megatrendit vaikuttavat Destian toimintaan?

"Infra- ja rakennustoimiala elää muutosten aikaa. Megatrendien mahdollisuuksien hyödyntäminen ja ongelmien ratkaiseminen edellyttävät uusia toimintatapoja ja palveluja. Kaupungistuminen, ilmastonmuutos ja väestön ikääntyminen luovat tarpeita ja edellyttävät infrastruktuurin kehittämistä. Samoin vastuullisuuskysymykset nousevat yhä merkittävämpään asemaan ja digitalisoituminen muuttaa toimintatapojamme.

Destia reagoi jo nyt moniin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Ehkäisemme ruuhkia ja vähennämme ilmastokuormitusta raideliikenteen ratkaisuilla. Tarjoamme tehokasta, ympäristöystävällistä, huoltovapaata energiainfraa sekä uusiutuvan energian ratkaisuja. Panostamme maanalaiseen rakentamiseen, joka lisääntyy kaupunkien tilanahtauden vuoksi. Digitaalisuuden avulla tehostamme työmaidemme toimintaa, jolloin haitat niiden ympäristössä vähenevät. Optimoimalla käyttömäärät minimoimme rakennusjätteen määrän. Päästöjä vähennämme korvaamalla tarkastuskäyntejä paikka- ja aikatietoon sidottujen valokuvien avulla.

Huolehdimme henkilöstömme ja yhteiskunnan turvallisuudesta sekä ympäristön hyvinvoinnista. Infran elinkaaren kattava palvelukokonaisuutemme, osaavat tositoimijamme ja yhtenäinen toimintatapamme luovat meille kiinnostavan pohjan kasvaa."

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.