Ladataan...

Reko Möttönen: "Destiassa jokainen työpäivä on erilainen"

Töissä Destiassa  · Julkaistu 27.04.2018

Reko Möttönen työskentelee Destia Oy:ssä työmaapäällikkönä. Hän kulkee hoitamassa liikennejärjestelyjä Etelä-Suomessa sijaitsevilla työmailla. Reko nauttii työssään siitä, että jokainen päivä on erilainen. Lisäksi työkavereiden välillä vallitsee hyvä henki.

Työmaapäällikön työssä on jatkuvasti monta rautaa tulessa. Reko vastaa työssään työmaiden liikennejärjestelyistä esimerkiksi varmistaen, että kaikki liikennemerkit ja liikenteenohjauslaitteet on asianmukaisesti pystytetty. Liikennetekniikkaa Aalto-yliopistossa pääaineenaan opiskellut Reko saa olla työssään tekemisissä yliopistossa oppimiensa asioiden parissa.

– Tulin Destiaan elokuussa 2012 työmaainsinööriksi. Siitä noin vuoden päästä siirryin työmaapäälliköksi samoihin liikennejärjestelytehtäviin, Reko toteaa.

Turvallisuuteen panostetaan

– Destialaiseen työskentelytapaan kuuluu se, että tehdään hommat kunnolla ja turvallisesti ollen ylpeitä siitä, mitä tehdään. Se on myös autoilijoille tärkeä viesti, että kun ohitetaan Destian työmaa, niin tiedetään, että siellä on kaikki kuten pitää, Reko kuvailee.

Rekon mukaan työmaiden liikenteenohjauspuoli on kehittynyt melko paljon viimeisen viiden vuoden aikana. Hänen mukaansa kehitystä on ollut antoisaa seurata.

– Olen viihtynyt Destiassa tosi hyvin. Kiva nähdä myös, miten turvallisuus kehittyy tästä eteenpäin, Reko miettii.

Työkavereiden kanssa vietetään myös vapaa-aikaa

Rekon mukaan Destian tukikohtaan Espoon Bembölessä on helppoa saapua. Bembölessä työskentelee noin 15 hengen työnjohtoporukka.

– Destiassa tosi kivoja työkavereita. Me käydään esimerkiksi pelaamassa padelia yhdessä, Reko kertoo.

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.