Ladataan...

Risto Lippo: "Joka päivä tapahtuu jotakin uutta"

Töissä Destiassa  · Julkaistu 23.10.2017

Risto Lippo työskentelee Destiassa projektijohtajana. Työ pitää sisällään paljon reissaamista ja pitkiä, usein useamman vuoden mittaisia projekteja eri puolella Suomea. Pitkän uran Destiassa tehnyt mies viihtyy reissutöissä hyvän työporukan kanssa.

Ensimmäisen kerran Risto aloitti Destiassa – silloisella TVL:llä – kesätyöntekijänä vuonna 1984. Vuodesta 1990 eteenpäin on hän ollut vakituinen työntekijä aloittaen mittaustyönjohtajana ja edeten useamman eri työtehtävän kautta projektijohtajaksi. Tampereella työskennellessään Risto opiskeli työn ohessa myös insinööriksi vuosina 2003-2006.

– Rakennusala tuli minulle vähän niin kuin verenperintönä ja sukuvikana. Olen rakennusmestari kolmannessa polvessa, Risto naurahtaa.

"HENKILÖSTÖÖN PANOSTETAAN MIELESTÄNI HYVIN"

Risto on ollut Destiassa yli 20 vuotta ja päässyt näkemään yrityksen kehityksen eri vaiheineen. Vuosien aikana on Risto työskennellyt niin sanotuilla suurprojekteilla, joiden perässä hän on kiertänyt ympäri Suomea. Suurprojektit kestävät keskimäärin 2,5-3 vuotta. Kun samat ihmiset työskentelevät tiiviisti yhdessä useamman vuoden, on työilmapiirin oltava hyvä. Sitä se Riston mukaan myös on.

– Henkilöstöön panostetaan mielestäni hyvin. Työntekijöille hommataan sellaiset kalustot, kamppeet ja työolosuhteet, että töissä on mukava olla. Reissuhommissa porukka viihtyy myös järjestetyllä asunnolla iltaisin työpäivän jälkeen, Risto kertoo.

– Olen viihtynyt Destiassa ja saanut nähdä Suomea ympäri ämpäri. Työssäni hyvää on vapaus. Joka päivä tapahtuu jotakin uutta ja yllättävää. Tylsää ei tule, eikä aika käy pitkäksi, hän lisää.

– Parhaillaan meillä on menossa reilun kahden vuoden urakka. Kun hanke on tehty, niin toimisto puretaan ja lähdetään kohti uusia haasteita, Risto summaa.

MONIPUOLISTA OSAAMISTA ERI TYÖTEHTÄVISTÄ

Destiassa työskennellään Riston mukaan turvallisesti ja sovituista asioista kiinni pitäen. Ristolle on tärkeää tuottaa sellaista laatua, johon tilaaja ja tilaajan asiakas ovat tyytyväisiä. Parasta Riston työssä ja arjessa ovat hyvät työkaverit. Hän kannustaa kaikkia rakennusalasta kiinnostuneita tulemaan töihin Destiaan.

– Destia on hyvä työpaikka, koska tarjolla on monenlaista paikkaa. Erilaisissa tehtävissä pystyy kiertämään ja hankkimaan sitä kautta kokemusta eri aloilta rakentamiseen liittyen, Risto sanoo.

– Destiaan kannattaa tulla töihin, sillä yritys on hyvä työnantaja, hän kiteyttää.

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.