Ladataan...

Rohkeita kysyjiä

Töissä Destiassa  · Julkaistu 08.03.2017

Työturvallisuuden asiantuntijatehtävät vaativat jatkuvaa valppautta. On seurattava lainsäädäntöä ja pohdittava, miten muutokset vaikuttavat Destian toimintaan. Tätä työtä Reijo Kuisma tekee paljolti yksinään Joensuussa Itä-Suomen yksikön tukitehtävissä.

– Apunani on kuitenkin työturvallisuuspalvelujen tiimi, jossa jokainen tekee töitä tahollaan. Kyselemme toisiltamme, kun omassa työssä on ongelmia, Kuisma sanoo.

Reijo Kuisma kiittää ensimmäiseksi Länsi-Suomen kollegaansa, Pertti Niemeä.

– Meillä on pisin yhteinen ura turvallisuuspäälliköiden keskuudessa. Pertti uskaltaa rohkeasti tuoda esiin kysymyksiä, joilla hän haluaa saada varmistuksen omille tulkinnoilleen.

Kiitoksen ansaitsee myös konsernin turvallisuuspäällikkö Eija Luoma tuoreesta ja päättäväisestä otteestaan. Janne Pekkarinen Etelä-Suomen yksiköstä on puolestaan tullut tiimiin viimeksi.

– Jannella on paljon hyviä ideoita. Hän on esimerkiksi halunnut nähdä, miten teen MVR-kalibrointimittaukset, jotta hänellekin syntyisi samanlainen tapa.

Kuisma ilahtui myös, kun ratayksikön turvallisuuspäällikkö Tero Hurtta kääntyi hänen puoleensa.

– Tero halusi tutkia kanssani radan kunnossapitourakoita ja selvittää, miten niissä pitää viedä turvallisuutta eteenpäin. Hän uskoi, että voin auttaa, mistä olin hyvilläni.

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.