Ladataan...

Saara Lehtonen: ”Täällä on ollut minulle selkeä urapolku”

Infra nyt  · Julkaistu 24.06.2019

Saara Lehtonen on tehnyt Destiassa pitkän uran. Vuonna 2003 taloon tullut Lehtonen on tehnyt paljon töitä laadun ja tarjoustoiminnan parissa. Tällä hetkellä hän on konsernin laatupäällikkö. Lehtonen on iloinen siitä, että Destia on voinut tarjota hänelle mahdollisuuden oman osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen.

Lehtonen seisoo Kantatie 51:n vierestä nousevassa rinteessä ja katselee moottoritien liikennettä. Destian toteuttama moottoritien parannushanke käsitti yhteensä 10,2 kilometrin matkan aina Kirkkonummelta Kivenlahteen. Lehtonen oli mukana parannushankkeessa.

– Tämä Kantatie 51 oli todella ruuhkainen ja täällä sattui paljon onnettomuuksia. Tänne rakennettiin toinen ajorata, eritasoliittymiä sekä paljon siltoja, Lehtonen muistelee.

– Se tuntuu kyllä todella hyvältä, kun näkee konkreettisesti, että tie on nyt käytössä ja liikenteestä on tullut turvallisempaa sekä sujuvampaa, Lehtonen iloitsee.

Vaihtelua ja vastuuta elämäntilanne huomioiden

Lehtonen tuli taloon vuonna 2003. Aluksi hän teki töitä työmailla ja työskenteli suurprojekteilla erilaisissa, lähinnä laatuun liittyvissä tehtävissä. Sen jälkeen hän toimi tarjouspäällikkönä. Vuonna 2019 hän siirtyi puolestaan konsernin laatupäällikön tehtäviin.

– Kantatie 51:n työt jäivät minulta hieman kesken, koska jäin äitiyslomalle. Siinä yhteydessä keskustelin esimieheni kanssa, voisiko työtehtäviäni vaihtaa toimistopainotteisemmiksi, jotta pääsisin aina illaksi kotiin lasten luokse. Sen myötä vaihdoin sitten toimistotöihin, Lehtonen taustoittaa.

– Olen viihtynyt Destiassa todella pitkään. Suurin syy siihen on varmasti se, että tehtäväni ovat ajan kuluessa vaihtuneet. Pikkuhiljaa on tullut lisää haastetta ja vastuuta. Olen pystynyt kehittämään omaa osaamistani. Täällä on ollut minulle selkeä urapolku, jolla olen edennyt hiljalleen vaativampiin tehtäviin, Lehtonen summaa.

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.