Ladataan...

Töihin Destiaan

Töissä Destiassa  · Julkaistu 28.12.2015

Destia pestaa ensi kesäksi noin 150 kesätyöntekijää. Uusien osaajien rekrytointi alkaa vuodenvaihteessa. Tarjolla on jälleen monipuolisia tehtäviä muun muassa haalari- ja työnjohtoharjoittelussa, suunnittelu-, mittaus- ja kiviainespalveluissa sekä konsernitoiminnoissa.

”Mukava, monipuolinen ja vastuullinen työpaikka” – näin luonnehtivat kesätyöpaikkaansa viime kesänä Destiassa työskennelleet nuoret. Hyvät kokemukset kumpuavat saadun palautteen mukaan siitä, että yrityksessä on hyvä meininki, työtehtäviin perehdytetään kunnolla ja työturvallisuudesta pidetään tarkasti huolta.

”Jälleen yksi mielenkiintoinen ja kokemusrikas viikko takana. Helteinen perjantai sisälsi betonikaide-elementtien juurikakkujen valua sekä työmaan yleisen järjestyksen ylläpitoa. Monipuoliset tehtävät antavat tietotaitoa, jota ei koulun luennoilla opi”, totesi eräs kesätyöntekijä Destian intranetissä.

Toinen antaa suurkiitoksen ostoreskontran työntekijöille: ”He ottivat minut osaksi po rukkaa ja vastasivat aina hyvin kysymyksiini. Pidin työstäni, vaikka välillä olikin todella kiireistä.”

Insinöörioppilas Janne Heikkinen innostui viime vuoden toukokuussa alkaneesta kesäpestistään Destian VT 8 Luostarinkylän eritasoliittymätyömaalla ja jäi töihin vuoden loppuun asti. Mittauslaitteiden käytön harjoittelun ohella hän on päässyt tekemään määrä- ja massalaskentaa kalliokartoituksista.

– Destiassa on mukavaa porukkaa, ja työturvallisuudesta pidetään hyvin huolta, hän sanoo.
Maanmittaustekniikkaa Espoon Metropoliassa opiskelevaa Janne Heikkistä kiinnostaa työkoneautomaation käyttö rakentamisessa.
– Työmaalla on ollut puhetta vastuuhenkilöni kanssa, että Destialta voisi löytyä siihen liittyvä lopputyön aihe, hän kertoo.

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.