Ladataan...

Tulevaisuutta luomassa

Näkökulmia  · Julkaistu 07.06.2017

Suomi 100 -juhlavuonna Destian viestintäpäällikkö Johanna Otranen muistuttaa, että Destialla on  jo vuosisatojen tuoma vankka osaaminen ytimessään. Nyt luodaan tulevaisuutta, jossa työ luo lisää hyvinvointia:

"Voimme Destiassa ylpeydellä todeta olleemme aina avainroolissa suomalaisen infrastruktuurin luomisessa. Destian juuret ovat yli 200 vuoden päässä Kustaa IV Aadolfin perustamassa Kuninkaalliseen Suomen Koskenperkausjohtokunnassa. Kannustava ja kehittymistä ohjaava yrityskulttuurimme sekä arvomme – rehdisti, rohkeasti ja taidolla tavoitteisiin – ovat perusta, johon nojaa destialaisten tahto luoda parempaa ja toimivampaa suomalaista yhteiskuntaa. Panostamme kehittämiseen jatkuvasti, koska seuraavaa sataa vuotta suunnitellaan ja rakennetaan jo tänään.

Olemme mukana Suomalaisen Työn Liiton ja sen kumppaniyritysten kanssa koko vuoden kestävässä Made by Finland -kampanjassa, jolla juhlistetaan Suomen 100-vuotisjuhlavuotta. Uskomme, että työ luo hyvinvointia ja pitää Suomen maailmankartalla myös tulevaisuudessa. Siksi haluamme olla mukana kampanjassa, joka rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan.

Destiassa työtämme jokaisessa projektissa ohjaa Kyllä järjestyy -asenne, joka kiteyttää halumme palvella asiakkaitamme hyvin. Lukuisat projektimme ympäri Suomen ovat esimerkkejä siitä, miten luomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa toimivaa suomalaista yhteiskuntaa joka päivä – yhdessä. Meillä jokainen tekee työtä, jolla on merkitystä nyt ja tulevaisuudessa."

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.