Ladataan...

Yhdessä maaliin

Töissä Destiassa  · Julkaistu 05.06.2018

Konsernin lakimies ja Compliance Officer Minna Marttiini kiittää työehtoasiamies Liisa Lindéniä.

Henkilötietojen käsittely on ollut alkuvuoden kuuma puheenaihe. EU:n uutta tietosuoja-asetusta sovelletaan vastedes kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

General Data Protection Regulation -asetus vaikuttaa myös lähes koko Destian henkilöstöön.

Destiassa Minna Marttiini on vetänyt GDPR-projektia jo reilun vuoden. Erityiskiitoksen hän osoittaa henkilöstöpalveluiden lakimiehelle Liisa Lindénille.

– Kiitän Liisaa loistavasta panoksesta ja yhteistyöstä. Liisalla on vahva tuntemus yksiköstään henkilötietojen osalta. Hän on asialleen omistautunut sekä tarkka ja huolellinen työssään. Lisäksi hän on yhteistyökykyinen ja aktiivinen luonne.

– Liisa on jakanut asiantuntemustaan koko projektin käyttöön ja huolehtinut siitä, että henkilöstöhallinnon kaikki osapuolet ovat perillä asioista. Hänellä on kokonaisuus hyvin hallussa, Marttiini kehuu.

GDPR:n tavoite on parantaa henkilötietojen suojaa ja lisätä niiden käsittelyn läpinäkyvyyttä.

– Kaikenlainen tieto ja sen käsittely on merkittävässä roolissa muun muassa digitaalisuuden myötä, joten asiasta on tarpeellista säätää myös lain tasolla, Marttiini selventää.

Uudistus koskee kaikkia henkilötietoja käsitteleviä yrityksiä, myös Destiaa. Kaikki destialaiset saavat aiheeseen liittyvän koulutuksen.

Destia

Lataa lisää juttuja

TILAA VIA-SIDOSRYHMÄLEHTEMME

Voit tilata alla olevalla lomakkeella Destian Via-sidosryhmälehden, ilmoittaa osoitteenmuutoksesta tai perua aiemmin tehdyn tilauksen.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.